Despre Fereastra CESI

Despre proiectul Fereastra Cesi

Fereastra CESI a pornit ca un proiect propriu în anul 2019. Cu o experiență de 10 ani în domeniul producției și comercializării de tâmplărie, am decis ca împreună să pornim pe un drum nou al afacerilor, susținându-ne reciproc și învățând mereu unul de la altul, dar și de la cei din jurul nostru.

Denumirea companiei este derivată din numele noastre: Cezara și Silviu – iar Fereastra duce denumirea în mod evident la obiectivul companiei, respectiv comercializarea tâmplăriei din PVC. Ne-am propus ca prin Fereastra CESI să oferim clienților noștri posibilitatea de a beneficia de cele mai bune produse atunci când vine vorba de tâmplăria căminului lor sau a clădirilor de afaceri și industriale.

Atenția noastră se îndreaptă mereu spre detalii și spre satisfacția clientului, clienții noștri știind că la Fereastra CESI vor beneficia atât de consultanță profesionistă, de calitate superioară a produselor, cât și de un montaj la cele mai înalte standarde, toate acestea oferindu-le siguranța unui spațiu protejat, eficient energetic, și cu un design deosebit.

Vă invităm să descoperiți selecția de produse și servicii puse la dispoziție pe site-ul nostru, iar dacă nu găsiți un anumit produs sau serviciu de care sunteți interesat, ne puteți apela oricând telefonic la +40 747 557 665 sau trimite un e-mail pe fereastracesi@gmail.com.

Cu drag,

Cezara și Silviu

Fereastra CESI tamplarie pvc usi geamuri termopan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *